2017-10-03 12:51Pressmeddelande

Kairos Future utökar satsning på digital innovationsplattform

null

Som ett led i Kairos Futures utökade satsning på den digitala innovationsplattformen Co:tunity har man rekryterat Johan Hammarlund till en nyinrättad tjänst som Collaborative Foresight Advisor. Han kommer att i nära samarbete med användarna av tjänsten vidareutveckla metodik och användargränssnitt med fokus på öppna kollaborativa processer inom innovation och omvärldsarbete.

Hammarlund kommer närmast från en tjänst som senior analytiker och rådgivare på Market Intelligence-företaget M-Brain. Han är även verksam som fristående medieforskare och har varit drivande i flera forsknings- och utvecklingsprojekt i omvärldsanalysbranschen de senaste åren.

– Vi ser en ökande efterfrågan och ett växande behov av digitala plattformar som kan stödja innovationsprocesser i dagens komplexa organisationer. För att ännu bättre kunna tillgodose detta behov så förstärker vi Co:tunity-teamet med Johan Hammarlund, och kommer också med inom kort med flera produktnyheter, säger Mats Lindgren, grundare och VD Kairos Future.

För mer information, kontakta Johan Hammarlund på 072 712 70 28 eller johan.hammarlund@kairosfuture.com.

Co:tunity är ett beprövat verktyg för idéarbete och innovationsprocesser som använts av tiotusentals personer i hela världen. Användningsområdet sträcker sig hela vägen från trendspaning och idégenerering till produktrealisering och verktyget erbjuder även stöd för automatiserade flöden med innehåll från både redaktionella och sociala medier.

Kairos Future är ett internationellt konsult- och analysföretag som hjälper företag att förstå och forma sin framtid. Genom trend- och omvärldsanalys, innovation och strategi, ger vi våra kunder de stora sammanhangen. Kairos Future grundades 1993, vårt huvudkontor finns i Stockholm vi har egna kontor i Göteborg, Malmö, Shanghai och Barcelona samt representanter och samarbetspartners över hela världen. För mer information, se www.kairosfuture.com.


Om Kairos Future

Kairos Future är ett internationellt konsult- och analysföretag som hjälper företag att förstå och forma sin framtid. Genom trend- och omvärldsanalys, innovation och strategi, ger vi våra kunder de stora sammanhangen. Kairos Future grundades 1993, vårt huvudkontor finns i Stockholm vi har egna kontor i Göteborg, Malmö, Shanghai och Barcelona samt representanter och samarbetspartners över hela världen. För mer information, se www.kairosfuture.com


Kontaktpersoner

Johanna Danielsson
CEO
Johanna Danielsson
Mats Lindgren
Founder, Senior Partner Foresight and Strategy
Mats Lindgren