2020-11-25 06:31Pressmeddelande

Påminnelse: Kairos Futures trendföreläsning What's on 2021

Photo: Pexels.comPhoto: Pexels.com

Så här stor har osäkerheten kring framtiden inte varit på väldigt länge. Just därför är det viktigare än någonsin att ställa sig frågan vad den kommande tiden bär med sig. Blir det fortsatt tungsinne eller finns en ljusning i skuggan av Coronapandemin? Välkommen till en trendspaning: vilka omvärldstrender kommer att dominera nästa år? Vi analyserar både de stora megatrenderna och de små tendenserna.

Insikterna har tagits fram genom global research som sedan analyserats av Kairos Futures medarbetare med gedigen erfarenhet av framtidsfrågor. Föreläsningen hålls av Kairos Futures senior partner Erik Herngren som har mycket lång erfarenhet som rådgivare inom lednings-, strategi- och framtidsfrågor.

Datum: 27 november
Tid: 13.00–14.30
Plats: Online med möjlighet att boka tid med Erik Herngren efter seminariet.
Anmälan: Anmäl dig via e-post till helena.mella@kairosfuture.com. Ange även om du önskar en tid för fördjupande frågor med Erik Herngren.


Ämnen: trender

Om Kairos Future

Kairos Future är ett internationellt konsult- och analysföretag som hjälper företag att förstå och forma sin framtid. Genom trend- och omvärldsanalys, innovation, strategi och mjukvarustöd för AI-driven analys, omvärldsbevakning och innovation, hjälper vi våra kunder att omsätta de stora sammanhangen till konkret handling. Kairos Future grundades 1993, vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har egna kontor eller samarbetspartners över hela världen.


Kontaktpersoner

Helena Mella
Director, Academy
Helena Mella