2021-11-25 06:00Pressmeddelande

Pressinbjudan: Kairos Futures trendföreläsning What's on 2022

Sällan har världen ändrats så mycket på så kort tid och hur går vi vidare nu? Vilka blir 2022 års trender?

Trots längtan till en enkel och okomplicerad värld visar alla tecken på att vi går mot det motsatta. Geopolitisk turbulens, färgsmetning och mörker, digital transformation och maktkamp, de ökade hållbarhetsambitionernas huvudvärk och än mer komplexa konsumentbeteenden. 2022 bjuder på en spännande tillvaro där nyfikenhet och framtidsförmåga blir mer avgörande än någonsin för den som vill komma först till framtiden.

Välkommen till en trendspaning om vilka omvärldstrender som kommer att dominera nästa år. Vi analyserar både de stora megatrenderna och de små tendenserna. Insikterna har tagits fram genom global research som sedan analyserats av Kairos Futures medarbetare med gedigen erfarenhet av framtidsfrågor. Föreläsningen hålls av Kairos Futures senior partner Erik Herngren som har mycket lång erfarenhet som rådgivare inom lednings-, strategi- och framtidsfrågor.

Stockholm (Västra Järnvägsgatan 3): 30 november kl 13.15–14.45

Malmö (Nordenskiöldsgatan 24): 2 december kl 14.00–15.30

Göteborg (Lindholmspiren 5): 3 december kl 8.15–9.45

Online: 3 december kl 13.00–14.30

Välkommen att delta på plats eller online med möjlighet att boka tid med Erik Herngren efter seminariet.

Anmälan: Anmäl dig via e-post till erika.charbonnel@kairosfuture.com. Ange även om du önskar en tid för fördjupande frågor med Erik Herngren.

 Om Kairos Future

Kairos Future är ett internationellt konsult- och analysföretag som hjälper företag att förstå och forma sin framtid. Genom trend- och omvärldsanalys, innovation, strategi och mjukvarustöd för AI-driven analys, omvärldsbevakning och innovation, hjälper vi våra kunder att omsätta de stora sammanhangen till konkret handling. Kairos Future grundades 1993, vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har egna kontor eller samarbetspartners över hela världen.