2022-02-18 06:00Pressmeddelande

Pressinbjudan: Läget i landet – tecken i tiden 25 feb 8.30–10.00

Välkommen till ett webbinarium om värderingsförändringar och åsiktstrender 2022 och framåt. Vad säger oss den 65-åriga värderingsutvecklingen om hur 2020-talet blir? Vilka frön till helt nya samhällsförändringar kan vi hitta? Vad är svenskarnas syn på samhällsutvecklingen de kommande åren?

Med data om svenskarnas värderingar och attityder så långt tillbaka i tiden som år 1955 genomför Kairos Future årligen studien ”Svenskarna, Samtiden, Framtiden”. Undersökningen är ett ovärderligt redskap för att förstå sig på långsiktiga värderingsförändringar såväl som tidiga tecken på vad som rör sig i folkdjupet.

Under webinariet berör vi teman, trender och tendenser inom politik, livsstilar, miljö och inte minst synen på framtiden.

Webinariet hålls av Peter Pernemalm, senioranalytiker på Kairos Future.

Välkommen med din anmälan!

Datum: 25 februari 2022
Tid: 08.30–10.00
Plats: Online med möjlighet att boka tid för intervju efter webinariet.
Anmälan: Anmäl dig via e-post till erika.charbonnel@kairosfuture.com. Ange även om du önskar en tid med Peter Pernemalm för fördjupande frågor. Du kommer även att få samlad dokumentation efter webinariet.Om Kairos Future

Kairos Future är ett internationellt konsult- och analysföretag som hjälper företag att förstå och forma sin framtid. Genom trend- och omvärldsanalys, innovation, strategi och mjukvarustöd för AI-driven analys, omvärldsbevakning och innovation, hjälper vi våra kunder att omsätta de stora sammanhangen till konkret handling. Kairos Future grundades 1993, vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har egna kontor eller samarbetspartners över hela världen.