2020-02-07 07:00Pressmeddelande

Pressinbjudan: Ny studie om Generation Z Worklife Tribes

Photo: UnsplashPhoto: Unsplash

Kairos Future har i januari 2020 gjort en ny studie om Generation Z, ungdomarna födda från mitten av 90-talet och framåt. Denna gång borrar vi specifikt i Generation Zs roll i det framtida arbetslivet, och hur de ser på sina drömarbetsplatser och ledarskapet? Hur tänker de runt karriär, etik, lön, arbetsmoral, kompetenser, samarbeten, teknik och kommunikation m m? Vilken typ av chef vill de ha? Vilka kulturer präglar deras arbetsliv? Detta är uppföljningen till den tidigare Generation Z-studien som vi gjorde i juni 2019, som handlade om Generation Zs allmänna värderingar.

I denna nya studie väver vi även in dimensionen hur företagen, organisationerna och förvaltningarna själva ser på Generation Z. Vilken kultur och kompetenser som förväntas, samt vilka utmaningar som kan uppstå av olika värderingsgap inom arbetslivet? Vi kommer även som vi gjorde i den förra studien, att analysera olika tribes – eller undergrupper – av Generation Z, då denna generation är mycket bred och spretig och varken kan eller bör dras över en och samma kam.

Datum: 12 februari 2020
Tid: 08:30 - 09:30 (kaffe och smörgås serveras från kl 8.00)
Var: Kairos Future, Västra Järnvägsgatan 3
Anmälan: helene.olsson@kairosfuture.comOm Kairos Future

Kairos Future är ett internationellt konsult- och analysföretag som hjälper företag att förstå och forma sin framtid. Genom trend- och omvärldsanalys, innovation, strategi och mjukvarustöd för AI-driven analys, omvärldsbevakning och innovation, hjälper vi våra kunder att omsätta de stora sammanhangen till konkret handling. Kairos Future grundades 1993, vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har egna kontor eller samarbetspartners över hela världen.


Kontaktpersoner

Heléne Olsson
Director Global Industry Innovation
Heléne Olsson