2019-11-21 07:00Pressmeddelande

Pressinbjudan: Rapport från Kairos Future och Bisnode

Foto: BisnodeBild från rapporten "Sju steg till en datadriven organisation"

Dags att trappa upp! Sju steg till en datadriven organisation

På uppdrag av Bisnode har Kairos Future tagit fram rapporten "Dags att trappa upp! Sju steg till en datadriven organisation”. Den visar att så många som 25 % av alla tillfrågade beslutsfattare i Europa baserar strategiska beslut på magkänsla. Rapporten är baserad på intervjuer med totalt 300 företagsledare i tio europeiska länder, bland annat Sverige, Tyskland, Frankrike, England, Belgien, Polen m fl.

Tillsammans bjuder vi nu in till ett frukostseminarium där vi får höra Anna Albinsson, CMO på Bisnode om hur de arbetar med datadriven marknadsföring samt Mats Lindgren, VD på Kairos Future som arbetat fram rapporten. Vi kommer att lyfta in frågeställningar från rapporten och du får konkreta tips på hur du och din organisation kan bli mer datadriven.

Datum: 28 november 2019
Tid: 8.30–9.30 (frukost serveras från 8.00)
Adress: Västra Järnvägsgatan 3, Stockholm

Välkommen med din anmälan via länken nedan!

https://www.kairosfuture.com/se/academy/event/frukostseminarie-bisnode/form/15922Om Kairos Future

Kairos Future är ett internationellt konsult- och analysföretag som hjälper företag att förstå och forma sin framtid. Genom trend- och omvärldsanalys, innovation, strategi och mjukvarustöd för AI-driven analys, omvärldsbevakning och innovation, hjälper vi våra kunder att omsätta de stora sammanhangen till konkret handling. Kairos Future grundades 1993, vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har egna kontor eller samarbetspartners över hela världen.


Kontaktpersoner

Mats Lindgren
Founder, Senior Partner Foresight and Strategy
Mats Lindgren