2019-11-22 07:00Pressmeddelande

Pressinbjudan: Tillit och transparens stoppar korruption

Foto: PexelsFoto: Pexels

Resultatet av Kairos Futures pro bono-projekt
med Transparency International:
Lita på mig – tillit och transparens stoppar korruption

Transparency International Sverige utsågs i våras till årets pro bono-projekt för Kairos Future. Under året har båda organisationerna arbetat med att undersöka vad som påverkar motståndskraften mot korruption fram till 2030.

Måndagen den 25 november presenteras resultatet av arbetet under ett frukostseminarium i Kairos Futures lokaler i Stockholm. Seminariet avslutas med en paneldiskussion om hur korruption kan utvecklas i Sverige och vad som skapar motståndskraft mot korruption i framtiden. Panelen består av Ulrik Åshuvud, ordförande i TI Sverige; Veronique Lönnerblad, senior advisor på UNICEF, Helena Lindberg, riksrevisor, samt Helena Sundén, Vice President Group Ethics på Skanska. Paneldiskussionen leds av Ulf Boman, partner på Kairos Future och ordförande för Kairos Futures pro bono-arbete.

Datum: Måndagen den 25 november 2019
Tid: 08.30 - 09.30 (frukost serveras från 08.00)
Plats: Kairos Future, Västra Järnvägsgatan 3, 11 tr, Stockholm
Kostnad: Kostnadsfritt, men vi tar ut en no show-avgift á 300 kr
Anmälan: Anmäl dig via denna länk: https://www.kairosfuture.com/se/academy/event/frukostseminarium-lita-pa-mig-tillit-och-transparens-stoppar-korruption/

Varmt välkommen!Om Kairos Future

Kairos Future är ett internationellt konsult- och analysföretag som hjälper företag att förstå och forma sin framtid. Genom trend- och omvärldsanalys, innovation, strategi och mjukvarustöd för AI-driven analys, omvärldsbevakning och innovation, hjälper vi våra kunder att omsätta de stora sammanhangen till konkret handling. Kairos Future grundades 1993, vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har egna kontor eller samarbetspartners över hela världen.


Kontaktpersoner

Ulf Boman
Senior Advisor, Environment & Energy
Ulf Boman