2020-03-25 06:30Pressmeddelande

Samhället och människorna före, under och efter Corona

Även om inte själva Coronautbrottet gick att förutse hade människor börjat förbereda sig på stora samhällsförändringar redan före krisen. I ett samhälle präglat av komplexitet och kaos fanns sedan många år ett ifrågasättande av auktoriteter och institutioner, människor hade tröttnat på valfrihet och köpte böcker om ved och att tälja – eller att göra ingenting. Ingen av de gamla megatrenderna var längre självklar. Nu förstärks förändringskraften i det nya. Vad väntar runt hörnet?

Magnus Kempe, Director Retail & Finance, har arbetat 17 år på Kairos Future med att försöka förstå historien, tolka samtiden och förutse framtiden. 2006 skrev han rapporten Efter Lånefesten som förutsåg finanskrisen. Magnus har intervjuats i de flesta stora TV- och radiokanalerna och tidningarna, talat på flera av de största konferenserna och skrivit publika rapporter om många olika teman såsom mat, media, redovisning, pappersindustri, handel, digitalisering m m.

Välkommen till detta webinarium om samhället efter Coronakrisen!

Datum: 26 mars 2020
Tid: 10.00 – 11.00
Plats: Online (länken kommer att mailas till dig)
Anmälan: Till presskoordinator helene.olsson@kairosfuture.comOm Kairos Future

Kairos Future är ett internationellt konsult- och analysföretag som hjälper företag att förstå och forma sin framtid. Genom trend- och omvärldsanalys, innovation, strategi och mjukvarustöd för AI-driven analys, omvärldsbevakning och innovation, hjälper vi våra kunder att omsätta de stora sammanhangen till konkret handling. Kairos Future grundades 1993, vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har egna kontor eller samarbetspartners över hela världen.


Kontaktpersoner

Heléne Olsson
Director Global Industry Innovation
Heléne Olsson
Magnus Kempe
Director Retail & Finance
Magnus Kempe